20 Eylül 2014 Cumartesi

KİRAZ MEVSİMİ

Bu aralar müptelası olduğum kiraz mevsimi dizisini izlemeyeniniz yoktur umarım. Eğer izlemiyorsanız çok şey kaçırdığınızı söyleyebilirim. Fox  tv ekranlarında maalesef ki cumartesi akşamlarına alınan yine de yayınlandığı sürece severek takip edeceğim dizilerin arasında kiraz mevsimi.
Sade sıradan yaşantıya sahip Öykü nün dolaylı yollardan hayatına giren Ayazla aşkını konu alan ,kiraz tadında bir dizi.
Her bölümünü heyecanla beklediğim , istemeden kaçırdığım bölümlerini ilk fırsatta netten takip ettiğim , sürükleyici ve bence harika bir dizi.
Dizideki karakterlerin her birinde,  bir tutam kendimden bulduğum için belki de bu kadar çok seviyorum.
Öykünün belki kaybetme korkusundan Ayaza aşkını söyleyememesinde , Ayazın ilk aşkına farkında olmadan alışmasında , Şeyma'nın korkularıyla savaşırken çevirdiği entrikalarda , Mete'nin kuşkularında belki kendimden bir şeyler bulduğum için bu kadar seviyorum kiraz mevsimini.

 
Öykünün annesi meralde annelik hislerimi , Ayazın annesi ve moda evi sahibesi Önem hanımda iş titizliğimi ve iş konusunda hata kabul etmeyen tarzımı , Sibel'in şüpheciliği ve İlker in yaptığı her kaçamağın bir  şekilde farkında olması , Emre'nin onuru hepsinden bir tutam kendimden bir şeyler buluyorum .
Cumartesi akşamları yada durun  bence bu yazımı okuduktan sonra netten hemen kiraz mevsimini açın ve kendinizden bi parçayı izlerken bi yandan da gülün.
Komedi ve aşk bir anda kiraz mevsiminde izleyin......
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder