2 Eylül 2013 Pazartesi

Diş Bakımı Hakkında

Merhaba arkadaşlar;
Diş bakımı hakkında kız kardeşimle yaptığım söyleşiden sizlere de bahsetmek istiyorum. Diş bakımı oldukça hassas ve dikkat istiyor. Benim gibi sigara içip,çayı ve kahveyi çok tüketiyorsanız diş temizliğine dikkat etmelisiniz. Temiz parlak dişler ve sağlıklı gülüşler için işte yapmanız gerekenler;

Ağız yapınıza uygun bir diş fırçası seçin.Ve en az ayda bir kez değiştirin.Çünkü diş fırçası bakterilerin çoğalmasına müsait bir ortam teşkil ediyor.Diş fırçası için bizim tavsiyemiz; COLGATE MİKRO HASSAS DİŞ FIRÇASI. Bu diş fırçasının ince uçlu yumuşak kılları var ve diş aralarına kadar ulaşıp mükemmel temizlik sağlıyor.

Diş macunu seçerken dişlerinizin hassasiyet durumuna dikkat edin. Günde en az iki kere 5 dk boyunca dişlerinizi fırçalayın. Üst dişlerinizi diş eti ile beraber yukarıdan aşağıya doğru,diş üzerinde yuvarlak daireler çizerek,alt dişlerinizi de aşağıdan yukarıya doğru yine diş etlerinizle beraber fırçalayın.Diş macunu seçerken şunlara dikkat etmelisiniz;Hassas dişler için; SENSODYNE hassas dişler için gün boyu koruma ve COLGETE PRO-RELİEF diş hassasiyetine karşı hızlı ve uzun süreli koruma sağlar.Beyaz dişlere çabuk sahip olmak istiyorsanız SİGNAL WHITE NOW diş macunu tam size göre .

Diş bakımı için mutlaka olması gerekenlerden biri de diş ipi. Alışkanlık haline getirdiğinizde kürdandan çok daha etkili olduğunu göreceksiniz.


Ağız çalkalama suyu kullandığınızda ise; dişlerinize ve ağız içinde ulaşamadığınız yerlerdeki bakteri ve yemek artıklarını rahatça temizlemiş olursunuz.Ağız çalkalama suyu içinde tavsiyemiz:LISTERINE ailesinden sizin için en uygunu hangisi ise seçebilirsiniz.  Diş bakımı hakkında söyleyeceklerim ve tavsiye edilen  ürünler bunlar.
Herkese sağlıklı dişler ve muhteşem gülüşler.....
ESEN KALIN.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder